Bericht versturen
CHINA CNC Oppoetsende Machine fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : IvyDeng

Telefoonnummer : +8617859772836

WhatsApp : +8613670190553

Free call
Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd

Intelligent het Materiaalco. van Xiamendingzhu, Ltd

Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken: DZ Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

Van Xiamendingzhu (DZ) die Intelligent het Materiaalco., Ltd werd opgericht in 2016, dat hoofdzakelijk met onderzoek bezig was, ontwikkeling en vervaardiging van automatisch materiaal voor de gieterijindustrie in het plumping van hardware, sanitaire, autoreserveonderdelen, kleppen enz. wordt gebruikt. Wij verstrekken automatische kern schietend machine, het afgietsel van de ernstmatrijs machie, automatische het Afgietselmachine van de Lage Drukmatrijs (LPDC), robotachtige cel malende en oppoetsende machines.

Boven materiaal zijn gebaseerd op het uitvoerige gelijkaardige product bij Binnenlandse en foreignand onafhankelijke ontwikkeling om aan Binnenlands en buitenlands van speciaal aan te passen.

De fabriek van DZ in Road van NO.36 Qingxi, Guankou-Stad, Jimei-de Stad van Districtsxiamen, Fujian Province.It wordt gevestigd vergt enkel ongeveer 30 minuten aan Luchthaven de van Gaoqi (Xiamen), bijna zeehaven en weg, zodat is het verkeer dat zeer geschikt.

Ons het werk proces omvat een haalbaarheidsstudie en een definitie van het project en het ontwerp, de vervaardiging, predelivery, de opleiding, de opstelling en het opstarten en de naverkoopdienst.

Collectieve Cultuur

De Visie van Dingzhu: om de beroemde merkleverancier wereldwijd te zijn van het verstrekken van totale oplossingen aan klantenvereiste.
De Opdracht van Dingzhu: verbeteren werkt taaie werkomgeving, verbetert het werkefficiency, volledig hulpeigenaars om productiekost te verminderen.
De Filosofie van Dingzhu: menselijk-georiënteerd, eerlijk, innovatief en lever de grootste bijdrage tot de maatschappij.
De Dienst van Dingzhu: met uitstekende technologie en producten, professionele toewijding om klanten te dienen.
De Waarde van Dingzhu: innovatie, R&D van de geavanceerde technologie, dienend China en verwerkende industrie wereldwijd.

VOORDELEN VAN BEDRIJF

1) Concurrerendste prijs en kwaliteit.

2) Het auto werken, gemakkelijke verrichting, sparen arbeid.

3) Korte levertijd.

4) De invoer en de Uitvoervergunning.

5)De naverkoopdienst: Beschikbare ingenieurs om online dienst overzee te dienen en de Onmiddellijke.

 

DZ verheugt zich op het samenwerken met uw bedrijf en is een actief deel aan uw succes.

 

Ons Team

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Onze Fabriek

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Coustomers van Iran bezoeken onze fabriek

 

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Klanten van India visted onze fabriek

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 9

 

 

Geschiedenis

CHINA Xiamen DingZhu Intelligent Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Dienst

I.Service

De klanten zijn de ouders van het bedrijf, is de productkwaliteit fundamenteel, is de dienst de bescherming, heeft het bedrijf altijd belang aan pre-sale gehecht, wordt de verkoop, de naverkoopdienst, de dienst beschouwd aangezien een nieuwe de concurrentieera van Lirui is.


II. de predienst


Om klanten van een verscheidenheid van de industrietendensen, technisch advies, programmaontwerp en specificaties van het personeel, allen te voorzien omwille van de belangen van klanten


III. de verkoopdienst


Om klanten van gedetailleerd en volledig product en de technische diensten, productselectie, configuratie, optimalisering, enz. te voorzien, voor klanten hard werken om redelijke rendabele producten te kiezen

IV. de naverkoopdienst

DZ zet een reusachtig de dienstnetwerk op, hebben de configuratie van professionele onderhoudstechnici en de prospectieve diensten adequate vervangstukken, op elk ogenblik om gebruikers van volledig de dienstkindermeisje te voorzien. Het bedrijf is geëngageerd aan geschikte de dienst, kwaliteit en de dienst.

 

4.1 DE OPLEIDENDE DIENST

DZ verleent TRANING-de dienst aan de eindgebruiker in verschillende stadia: de het de verrichting, Onderhoud en Verbeteringen van het materiaal.

4.1.1During de opleidingsperiode in de plaats van DZ, is de eindgebruiker verantwoordelijk voor de dagelijkse uitgave van al hun ingenieur.

4.1.2During de traning periode in de plaats van de eindgebruiker, is de eindgebruiker verantwoordelijk voor de dagelijkse aanpassing van de technicus van DZ.

 

4.2 GARANTIE

 

4.2.1 GARANTIEvervanging

 

4.2.2 alle eisen onder garantie moeten onmiddellijk worden gemaakt en moeten binnen de toepasselijke garantieperiode door DZ of zijn gemachtigde vertegenwoordiger worden ontvangen. Dergelijke eisen zouden het productserienummer wanneer beschikbaar, de datum van verzending, en een volledige beschrijving van de omstandigheid moeten omvatten die tot de eis leiden
4.2.3 vóór om het even welke producten zijn teruggekeerd of herstellen, geschreven autorisatie van DZ of zijn gemachtigde vertegenwoordiger voor de terugkeer en de instructies over hoe en waar deze producten zouden moeten zijn teruggekeerd, hoe en waar deze producten zouden moeten zijn teruggekeerd moeten worden verkregen. Om het even welk product dat naar DZ voor onderzoek is teruggekeerd zal vooraf betaald via de koper, middelen van vervoer worden verzonden die aanvaardbaar door DZ worden vermeld. DZ be*houdt zich het recht voor om het even welke garantieeis niet die onmiddellijk en om het even welke garantieeis te verwerpen over om het even welk punt wordt gemeld dat is veranderd of door niet aanvaardbare middelen van vervoer teruggekeerd.
4.2.4 wanneer om het even welk product voor onderzoek en inspectie, of om een andere reden is teruggekeerd, klant voor al schade als gevolg van importeur verpakking of het overhandigen, en voor verlies in doorgang, niettegenstaande om het even welk tekort, of nonconformiteit in het product verantwoordelijk zal zijn. In alle gevallen heeft DZ enige verantwoordelijkheid om het geval en de aard van mislukking te bepalen, en de bepaling van DZ met achting zal daaraan definitief zijn.
4.2.5 als men dat het product van DZ zonder oorzaak is teruggekeerd vindt en nog nuttig is, zal de klant worden op de hoogte gebracht en het product gekeerd op kosten van de klant terug; bovendien kan een last voor het testen en onderzoek worden gemaakt. Al verklaring zal hierboven overeenkomstig de wet van de Volksrepubliek China worden bepaald voor het geval dat om het even welke kwesties gebeurden. DZ heeft het recht boven termijnen te herzien zonder openbaar het aankondigen, worden alle rechten voorgebe*houd door DZ.

 

4.3 BEPERKTE GARANTIE

 

2.2.1. Het mechanisme dat door DZ wordt vervaardigd is gerechtvaardigd tegen tekorten in materiaal en vakmanschap 12 maanden vanaf de datum van verzending.
2.2.2. En de aansprakelijkheid van DZ onder geldige garantieeisen is beperkt, ter keuze van DZ, tot reparatie, vervanging, of terugbetaling van een billijk gedeelte van de inkoopsprijs van het product. De punten verbruiks in normaal gebruik worden niet behandeld door deze garantie.
2.2.3.All de garantievervanging of de reparatie van delen zal tot materiaaldefecten beperkt zijn die, naar de enige mening van DZ aan tekorten in originele materialen van vakmanschap toe te schrijven of traceable zijn.
2.2.4. Alle verplichtingen van DZ onder deze garantie zullen in het geval van misbruik, ongeval, wijziging, misbruik of verwaarlozing van het materiaal ophouden.
2.2.5. In herstelde garantieperiode of vervangingsdelen zijn slechts gerechtvaardigd. Na afloop van de toepasselijke garantieperiode, het eind - de gebruikers zullen aan de huidige prijzen voor delen, arbeid, lokaal het invoeren plichten en vervoer worden geladen.
2.2.6. De redelijke zorg moet worden gebruikt om gevaren te vermijden. DZ ontkent uitdrukkelijk verantwoordelijkheid voor minder of schade die door middel van zijn producten wordt veroorzaakt. De verklaringen die door om het even welke persoon, met inbegrip van vertegenwoordigers van DZ worden afgelegd, die of in conflict met de termijnen van deze garantie inconsistent zijn zullen niet op DZ tenzij verminderd aan het schrijven en goedgekeurd door een ambtenaar of DZ bindend zijn.

 

 

Ons Team

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen. Om ervoor te zorgen dat ons team uitgebreide professionele kennis heeft om onze waardevolle klanten te dienen, wij op voorwaarde dat regelmatig extra opleiding en verder onderwijs voor hen.

DZ brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

Productieafdeling

Elke arbeider moet overgaand door de technische examens alvorens de te werken machine en de opleiding hoe te om gekwalificeerde producten, alle arbeiders te vervaardigen leerden dat de veiligheid essentieel voor klanten is.

 

R&D-Afdeling

 

DZ heeft een ervaren onderzoek en steunt het ontwikkelingsteam onze klanteneisen. Wij investeren 10% van totale jaarlijkse verkoopwaarde als R&D-fonds elk jaar, onophoudelijk inspanningen die innovatie worden gebracht aan de industrie.

Technische ondersteuningafdeling

Als één van de leiders van ons bedrijf, heeft M. Lai Dingren in de gietende industrie 25 jaar gewerkt. Hij begon zijn carrière als verklaarde technicus, is meer dan 300 reeksen matrijs afgietsel en het oppoetsen machines veroorzaakt door zijn team. Hij zei“ met uitstekende technologie en de producten, professionele toewijding om klanten " te dienen waren onze opdracht.

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in