Bericht versturen
CHINA CNC Oppoetsende Machine fabrikant

380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DZ
Certificering: CE
Modelnummer: Nc-62
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: Hout
Levertijd: 30days
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30SETS

Gedetailleerde informatie

Gewicht: 6000kg Voltage: 380v/50hz
Voorwaarde: 100%new Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteu
Toepassing: Het machinaal bewerken, het Deburring, het Malen, het Oppoetsen Controlesysteem: PLC
Garantie: 1 jaar functie: Het eindigen, polijsten
Hoog licht:

PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad

,

380V de Oppoetsende Machine van het bladmetaal

,

De Oppoetsende Machine van de roestvrij staalgootsteen

Productomschrijving

Van het de Schotel Hoofd Automatische Blad van de roestvrij staalgootsteen het Industriële Messing van de het Metaal Poolse Machine

 

De macht van de asmotor 4*5.5KW
Het oppoetsen wielgrootte 400mm600mm
Afmetingen 5300*3400*3000mm
Het oppoetsen wiel maximumgrootte 600mm
Het oppoetsen wiel minimumgrootte 400mm
X-as reis 1000
Y-as reis 700
Z-as reis 700
Maximumsnelheid van de XYZ-as 20m/min

 

 

 

KENMERK

 

De automatische oppoetsende machine is een exclusief oppoetsend systeem dat 4 manipulators met van 6 As roterend systeem bestaat; De veelvoudige posten gelijktijdige verrichting verzekert hoge flexibiliteit en hoge productefficiency.

 

Het controlesysteem keurt PROMAX-de technologie van de motiecontrole van Italië, met stabiele prestaties en hoge controlenauwkeurigheid goed.

 

Programmeringsmethode: het onderwijzen de programmering, met draagbaar overhandigd apparaat, bevat manueel wijze om vakmanschap het oppoetsen te simuleren en het spoor te registreren; is het automatisch werkende model beschikbaar met vooraf ingesteld parametersprogramma.

 

Het oppoetsen druk en de controleprestaties van de slijtagecompensatie: Wanneer het oppoetsende doekwiel wordt uitgeput, kan het systeem ontdekken dat de torsie kleiner is geworden en automatisch de compensatie in alle richtingen.

 

Lineaire snelheidscompensatie: Wanneer de buitendiameter van het doekwiel wordt verminderd, verhoogt het systeem automatisch de snelheid en de compensatie.

 

Het programma dat plaatst van voegt oppoetsende was toe: het vrije plaatsen van was het bespuiten tijd en frequentie volgens de kenmerken van productkeus van gegleden samenstelling of vloeibare samenstelling.

 

De volledig digitale controle, het kan 50 programma's opslaan. De programma's kunnen op elk ogenblik aan worden bewaard en worden herinnerd.

CN/EN-taalvertoning op Aanrakingscomité. Het moet alle parameters voor een gemakkelijke verrichting plaatsen; de foutencodes tonen en alarmeren pagina's voor het snelle problemen schieten en reparatie.

 

 

VOORDELEN

  1. Eenvormige het oppoetsen kwaliteit zonder misvorming van de verwerkte delen.
  2. Hoge productie. Het gelijktijdige oppoetsen van twee gelijke delen in elke oppoetsende cyclus.
  3. Flexibele productie. Verandering van reeks in de minimumtijd. De tijd in de voorbereiding van de machine om het type van op te poetsen deel wordt geïnvesteerd te veranderen is ongeveer 10 minuten die.
  4. Snelle vervanging van de inrichtingen.
  5. Snelle vervanging van de het oppoetsen zwabbers.
  6. Kosten-vermindering van de hoeveelheid inrichtingen.
  7. Belangrijke reductie van zwabbers en oppoetsende samenstellingenconsumptie.
  8. Oppoetsend systeem dat bovenmatige temperatuur van de delen vermijdt tijdens het het werk proces.
  9. Snelle en gemakkelijke programmering. Interactief onderwijs Systeem.
  10. Hoge rentabiliteit en amortisatie. Één enkele exploitant kan verscheidene machines behandelen door de werkende cycli te synchroniseren.

380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 0380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 1380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 2380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 3380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 4380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 5

 

Productcategorieën

380V PLC het Metaal Oppoetsende Machine van het Controleblad voor Roestvrij staalgootsteen 6

Bedrijfprofiel

Gray Buffing And Polishing Equipment voor Om het even welk van het de Deurhandvat van het Metaalproduct de TapkranenhandvatGray Buffing And Polishing Equipment voor Om het even welk van het de Deurhandvat van het Metaalproduct de Tapkranenhandvat

Certificatie

Gray Buffing And Polishing Equipment voor Om het even welk van het de Deurhandvat van het Metaalproduct de TapkranenhandvatGray Buffing And Polishing Equipment voor Om het even welk van het de Deurhandvat van het Metaalproduct de TapkranenhandvatGray Buffing And Polishing Equipment voor Om het even welk van het de Deurhandvat van het Metaalproduct de Tapkranenhandvat

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn